Day: 7 Mars, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 722 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 106.832 ,186 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 9 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Gjatë 24 orëve të fundit, janë krye 3.701 teste dhe 722 raste të reja të Covid-19 u regjistruan në: Shkup – 375, Prilep – 44, Kavadar – 35, Gjevgjeli – 29, Manastir – 25, Gostivar – 23, Tetovë – 22, Kumanovë – 20, Ohër – 16, Shtip – 15, Kriva Pallankë – 14, Negotinë – […]