Day: 10 Mars, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 913 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 109.262 ,351 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 16 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Sot, janë regjistruar 913 raste të reja me Covid 19 – Numri i përgjithshëm i diagnostikuarve është 109,262 – 351 pacientë janë shëruar – 16 njerëz kanë Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 3.707 teste dhe 913 raste të reja të Covid-19 u regjistruan në: Shkup – 440, Prilep – 64, Kavadar – 50, […]