Day: 11 Mars, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 947 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 110.209 ,397 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 21 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 3.450 teste dhe 947 raste të reja të Covid-19 u regjistruan në: Shkup – 453, Prilep – 65, Veles – 56, Negotinë – 44, Kavadar – 41, Shtip – 30, Tetovë – 29, Kumanovë – 26, Strumicë – 22, Gostivar dhe Manastir – nga 21 raste në secilin […]