Day: 19 Mars, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 999 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 117.437 ,711 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 21 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 3.566 teste dhe 999 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 465, Prilep – 53, Kumanovë – 52, Veles – 48, Kavadar – 43, Gostivar – 38, Negotinë – 37, Tetovë – 36, […]