Day: 26 Mars, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 1.422 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 124.910 ,457 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 33 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë  24 orëve të  fundit, janë kryer 4.277 teste dhe 1.422 raste të reja të COVID-19 u regjistruan në:Shkup – 618, Kumanovë – 94, Prilep – 89, Veles – 76, Tetovë – 63, Gostivar – 54, Kavadar – 53, Manastir – 50, Shtip […]