Day: 3 Prill, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 1.394 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 134.134 ,479 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –45 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 4.920 teste, dhe 1.394 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 592, Kumanovë – 104, Manastir – 101, Prilep – 63, Veles – 60, Kavadar – 50, Ohër – 39 , Tetovë -38, Shtip – 37, Gostivar – 35, Strumicë – 31, Kërçovë – 30, […]