Day: 6 Prill, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 1.259 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 136.426 ,751 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –45 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 4.555 teste dhe 1.259 raste të reja të COVID-19 u regjistruan në:Shkup – 562, Manastir – 97, Kumanovë – 83, Veles -51, Strumicë – 48, Kavadar – 47, Ohër – 42, Prilep – 40, Tetovë – […]