Day: 9 Prill, 2021

JANË REGJISTRUAR 1.174 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 140.065, 811 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –42 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 4.598 teste, dhe 1,174 raste të reja të COVID-19 u regjistruan në: Shkup – 430, Veles – 81, Kumanovë -78, Prilep dhe Manastir – nga 74 raste, Strumic53,Ohër – 49, Gostivar – 42, Tetovë – 41, […]