Day: 11 Prill, 2021

JANË REGJISTRUAR 687 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 141.844, 1347 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –46 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 3.050 teste, dhe 687 raste të reja të COVID-19 u regjistruan në: Shkup – 310, Kumanovë – 55, Manastir – 35, Prilep, Ohër dhe Strumicë – nga 33 raste, Veles – 31, Kavadar dhe Tetovë – […]