Day: 13 Prill, 2021

JANË REGJISTRUAR 1.129 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 143.162, 1.152 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –27 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 4.045 teste dhe 1.129 raste të reja të COVID-19 u regjistruan në: Shkup – 458, Manastir – 96, Kumanovë – 82, Prilep – 54, Veles – 47, Tetovë – 44, Kavadar- 36, Gostivar – 33, Shtip […]