Day: 17 Prill, 2021

JANË REGJISTRUAR 824 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 146.733, 682 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –31 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë  24 orëve të  fundit, janë kryer 3.988 teste, dhe 824 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në:Shkup – 313, Kumanovë – 75, Manastir – 59, Prilep – 46, Tetovë, Veles dhe Kavadar –nga  30 raste, Shtip dhe Strumicë – nga 29 ,Gostivar – 24, Ohër […]