Day: 18 Prill, 2021

JANË REGJISTRUAR 364 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 147.094, 689 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –24 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 2.379 teste dhe 364 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në:Shkup – 161, Kumanovë – 36, Manastir dhe Prilep – nga 25, Ohër – 15, Tetovë – 13, Shtip – 10, Kavadar, Strumicë dhe Gjevgjeli – nga 9, Veles, […]