Day: 20 Prill, 2021

JANË REGJISTRUAR 766 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 147.995, 1.118 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –31 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 3.171 teste, dhe 766 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 252, Manastir – 80, Kumanovë – 64, Prilep – 41, Veles – 36, Strumicë – 33, Shtip – 28 Tetovë – 27 […]