Day: 23 Prill, 2021

JANË REGJISTRUAR 489 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 149.710, 905 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –33 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik:Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 2.841 teste dhe 489 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në:Shkup – 155, Manastir – 52, Kumanovë – 47, Prilep – 27, Strumicë – 25, Ohër – 21, Tetovë dhe Veles -nga 19 raste Shtip – […]