Day: 3 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 62 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 152.747, 398 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –25 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik:Në 24 orët e fundit, janë kryer 572 teste dhe 62 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në:Shkupi – 32, Prilep dhe Shtip – nga 7, Kumanovë – 5, Strumicë – 4, Kavadar- 3, Veles, Koçanë, Kërçovë dhe Vinicë – nga 1. Janë […]