Day: 4 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 67 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 152.814, 782 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –31 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik:Në 24 orët e fundit janë kryer 1169 teste, dhe 67 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në:Shkup – 28, Kumanovë – 8, Gostivar dhe Ohër – nga 4 raste, Prilep, Tetovë, Manastir, Kavadar dhe Shtip -nga 3 , Strugë, Kërçovë dhe Resnje […]

RAPORTI JAVOR I ISHP-SË NGA 26 PRILL DERI MË 2 MAJ- 39.7% NË RËNIE NUMRI I RASTEVE TE REJA DHE 20.9% NË RËNIE NUMRI I VDEKJEVE –ULET PËRQINDJA E RASTEVE POZITIVE NGA TË TESTUARIT

Sipas raportit javor të Institutit të Shëndetit Publik, për periudhën nga 26 Prilli deri më 2 Maj 2021, gjithsej 14.975 materiale janë testuar në laboratorë që kryejnë testime molekulare dhe testime antigjene për praninë e SARS-CoV-2, me një rënie prej 17.6% në krahasim me javën e kaluar. 2.076 raste të reja pozitive janë regjistruar nga […]