Day: 5 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 323 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 153.137, 714 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –24 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik:Në 24 orët e fundit, janë kryer 2,928 teste dhe 323 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në:Shkup – 96, Kumanovë – 35, Prilep – 20, Strumicë – 17, Manastir – 16, Koçanë – 13, Veles – 12, Tetovë dhe Gostivar -nga 11 […]