Day: 8 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 198 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 153.694,891 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –12 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Në 24 orët e fundit, janë  kryer  3.108 teste, dhe 198 raste të reja të COVID-19 u regjistruan në: Shkup – 76, Kumanovë – 25, Manastir – 11, Prilep – 10, Tetovë – 9, Kërçovë – 7, Strugë dhe Radovish – nga 6, […]