Day: 9 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 135 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 154.026,298 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –14 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Në 24 orët e fundit, janë  kryer 1.993 teste, dhe 135 raste të reja të COVID-19 u regjistruan në: Shkup – 74, Kumanovë – 11, Manastir – 7, Vinicë – 6, Prilep, Tetovë dhe Strumicë – nga 5, Ohër dhe Probishtip –nga  3 […]