Day: 10 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 25 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 154.051,408 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –16 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Në 24 orët e fundit, janë kryer  1.016 teste dhe 25 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 15, Kumanovë – 4, Prilep, Tetovë, Gostivar, Kërçovë, Berovë dhe Vinicë – nga 1. Janë regjistruar 408 pacientë të rikuperuar nga: Shkup […]