Day: 13 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 123 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 154.494,3.803 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –17 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Në 24 orët e fundit, janë  kryer  2.357 teste, dhe 171 raste të reja të COVID-19 u regjistruan në: në: Shkup – 64, Manastir – 9, Kumanovë – 7, Ohër – 5, Prilep, Veles, Gostivar dhe Strumicë –nga  4, Tetovë – 3, Shtip, […]