Day: 14 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 30 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 154.524,359 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –16 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Në 24 orët e fundit, janë  kryer  2.357 teste, dhe 171 raste të reja të COVID-19 u regjistruan në: në: Shkup – 14, Kumanovë – 4, Tetovë dhe Koçanë – nga 2, Manastir, Veles, Ohër, Strumicë, Kërçovë, Radovish, Vinicë dhe Probishtip – nga […]