Day: 15 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 112 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 154.636,2.179 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –13 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Në 24 orët e fundit, janë  kryer  2.357 teste, dhe 171 raste të reja të COVID-19 u regjistruan në: në: Shkup – 30, Kumanovë – 13, Kërçovë – 8, Manastir – 7, Radovish – 6, Ohër – 5, Prilep, Koçanë  dhe Makedonska Kamenicë […]