Day: 17 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 27 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 154.725, 192 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –19 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Në 24 orët e fundit, janë kryer 1.314 teste, dhe 27 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 19, Prilep, Shtip dhe Vinicë -nga 2 raste, Strugë dhe Koçanë – nga 1 . Janë regjistruar 192 pacientë të rikuperuar nga: […]