Day: 19 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 87 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 154.891, 197 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –17 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Në 24 orët e fundit, janë kryer 2.953 teste, dhe 87 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 26, Radovish – 9, Kumanovë dhe Kratovë – nga 6 , Prilep – 5, Manastir, Strumicë, Koçanë dhe Kërçovë -nga 4, Negotinë […]