Day: 21 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 46 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 154.982, 89 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –15 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Në 24 orët e fundit, janë kryer 3.487 teste dhe 46 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në:Shkup – 27, Kumanovë – 8, Ohër dhe Strugë- nga 2, Prilep, Manastir, Koçan, Kërçovë, Dellçevë, Vinicë dhe Krushevë – nga 1. Janë regjistruar 89 […]