Day: 24 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 7 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 155.067, 71 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –18 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik:Në 24 orët e fundit, janë kryer 1.418 teste, dhe 7 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 7. Janë regjistruar 71 pacientë të rikuperuar nga: Shkup- 18, Kumanovë- 15, Manastiri – 8, Veles – 4, Shtip, Koçanë dhe Probishtipi – […]