Day: 28 Maj, 2021

GJITHSEJ JANË APLIKUAR 290.829 DOZA TË VAKSINAVE ,NDËRSA JANË RIVAKSINUAR 59.815 PERSONA

Vaksinimi po zhvillohet pandërprerë në të gjitha pikat në vend.Gjthsej janë aplikuar  290.829 doza të vaksinave, ndërsa 59.815qytetarë janë rivaksinuar. ☑️ Dje janë vaksinuar gjithsej 11.598 qytetarë.☑️ Dozën e parë të vaksinës dje e kanë marrë 2.504 qytetarë.☑️ Numri i personave që kanë shprehur interes për vaksinim përmes ueb-platformës vakcinacija.mk është 427.535 qytetarë. ✅ Sipas […]

JANË REGJISTRUAR 50 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 155.217, 81 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –18 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Në 24 orët e fundit, janë kryer 2.955 teste, dhe 50 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 27, Kumanovë – 5, Prilep – 4, Gostivar – 3, Tetovë, Veles, Shtip dhe Kërçovë – nga 2 raste, Strumicë, Gjevgjeli dhe […]