Day: 29 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 33 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 155.246, 92 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –11 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Në 24 orët e fundit, janë kryer 3.777 teste, dhe 33 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 13, Kumanovë – 4, Tetovë, Ohër dhe Kërçovë – nga 3 raste, Prilep dhe Radovish – nga 2, Manastir, Shtip dhe Dibër […]