Day: 5 Qershor, 2021

JANË REGJISTRUAR 29 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 155.407, 50 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –6 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Në 24 orët e fundit, janë kryer 3.856 teste dhe janë regjistruar 29 raste të reja të COVID-19 nga:Shkup – 8, Kumanovë – 3, Prilep, Tetovë, Manastir, Gostivar, Ohër, Vinicë dhe Kratovë – nga 2 raste , Veles, Radovish, Dellçevë dhe Demir Hisar […]