Day: 6 Qershor, 2021

JANË REGJISTRUAR 10 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 155.417, 332 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –7 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik:Në 24 orët e fundit, janë kryer 2.825 teste, dhe 10 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar nga: Shkup – 5, Prilep dhe Vinicë – nga 2 raste, Kumanovë – 1. Janë regjistruar 332 pacientë të rikuperuar nga: Shkup- 101, Kumanovë – 45, […]