Day: 8 Qershor, 2021

JANË REGJISTRUAR 23 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 155.441, 32 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –4 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik:Në 24 orët e fundit, janë kryer 2.853 teste dhe janë regjistruar 23 raste të reja të COVID-19 nga: Shkup- 9, Kumanovë dhe Prilep – nga 3, Strumicë dhe Kërçovë – nga 2 , Manastir, Gostivar, Gjevgjeli dhe Radovish – nga 1. Janë regjistruar […]