Day: 9 Qershor, 2021

JANË REGJISTRUAR 28 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 155.469, 23 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –5 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik:Në 24 orët e fundit, janë kryer 2.619 teste, dhe janë regjistruar 28 raste të reja të COVID-19 nga: Shkup – 16, Kumanovë- 9, Tetovë – 2, Prilep – 1.Janë regjistruar 23 pacientë të rikuperuar nga: Shkup – 15, Ohër dhe Strugë- nga 3 […]