Day: 10 Qershor, 2021

JANË REGJISTRUAR 18 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 155.487, 31 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –NJË PERSON KA NDËRRUAR JETË

JANË REGJISTRUAR 28 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 155.469, 23 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –5 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik:Në 24 orët e fundit janë kryer 2.411 teste, dhe janë regjistruar 18 raste të reja të COVID-19 […]