Day: 16 Qershor, 2021

15 RASTE TË REJA ME COVID-19, 14 TË RIKUPERUAR ,NUK KA TË VDEKUR

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik:Në 24 orët e fundit janë kryer 2.802 teste, dhe janë regjistruar 15 raste të reja të COVID-19 nga: Kërçovë – 5, Shkup – 4, Tetovë- 3 , Prilep, Ohër dhe Dellçevë – nga 1 rast. Janë regjistruar 14 pacientë të rikuperuar nga: Shkup […]

SHFUQIZOHET NDALESA PËR LËVIZJE ,KUFIZIMI I ORARIT TË PUNËS NË AMBIENTET E HOTELIERISË,NUMRI I TË FTUARVE NË FESTIME DHE NDALIMI I KONCERTEVE DHE AHENGJEVE

Në seancën e sotme të 79-të, Qeveria pranoi rekomandimet e Komisionit për Sëmundjet Infektive dhe mori vendimet e mëposhtme, të cilat janë të vlefshme nga 16 qershori 2021 (e mërkurë):: ✅Ndërpritet masa dhe regjimi i posaçëm i lëvizjes së personave dhe transportit publik në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut. ✅Hiqet kufizimi i orarit […]