Day: 15 Korrik, 2021

INFORMACION PËR VAKSINIMIN NË TERREN ,NESËR (E PREMTE, 16.07.2021)

Vaksinimi në terren nesër (e Premte) 16.07.21 do të bëhet në vendbanimet vijuese: Dellçevë – Kosevic, Kostin Doll Tetovë – Dobrosht, Nerasht Gostivar – Dobëridoll, Negotinë, Toplic, Senakose, Gorjan Resnjë – Poçarë, Podmoçan Shtip – Goraçin, Leskovic, Piperov, Brest Dollnen – Bello Pole, Novoselan, Zapolzhan, Vranc, Kutleshev, Sredorek Prilep – Mariov Sveti Nikollë – Gorobinc […]

FILIPÇE NË TAKIM ME BORDIN E DREJTORËVE TË OTMT-SË ,BASHKËPUNIMI ME ODËN E TREGTISË MAQEDONASE-TURKE ËSHTË I RËNDËSISHËM PËR SISTEMIN SHËNDETËSOR MAQEDONAS

Ministria e Shëndetësisë ka një bashkëpunim të gjatë me Odën e tregëtis Maqedonase-Turke në Maqedoni -( OTMT) vë në dukje mbështetjen e jashtëzakonshme në përmirësimin e sistemit shëndetësor maqedonas gjatë viteve, dhe përjashtimisht në vitet e fundit. Ministri i Shëndetësisë, Dr. Venko Filipçe, mori pjesë në një takim të Bordit Drejtues të OTMT-së. Filipçe, iu […]