Day: 16 Shkurt, 2022

TAKIMI I MINISTRIT TË SHËNDETËSISË DHE DREJTORIT RAJONAL TË OBSH-SË PËR EVROPË – REPUBLIKA E MAQEDONISË SË VERIUT KUSHTUAR INVESTIMIT NË REFORMAT SHËNDETËSORE

Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, ka zhvilluar sot takim me Drejtorin Rajonal të Organizatës Botërore të Shëndetësisë për Evropën, Dr. Hans Kluge, të cilit i ka shprehur falënderim të veçantë për mbështetjen e vazhdueshme të OBSH-së për ngritjen e kujdesit shëndetësor në vend dhe për përgatitjen e përbashkët të “Udhërrëfyesit me vendet e Ballkanit Perëndimor”.Republika […]