Day: 21 Shkurt, 2022

MINISTRI I SHËNDETËSISË, BEKIM SALI, SË BASHKU ME ZËVENDËSMINISTRIN VLADIMIR RENDEVSKI, E KANË VIZITUAR PIKËN SEROLOGJIKE PËR TESTIMIN SKRINING NË MANASTIR

Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, së bashku me zëvendësministrin Vladimir Rendevski, sot i ka vizituar ekipet shëndetësore në pikën serologjike për testimin skrining në Manastir dhe ka pasur takime me qytetarët.”Skriningu serologjik do të mundësojë pasqyrë të qartë të gjendjes së përgjithshme të popullatës dhe nga kjo do të varet edhe miratimi i rekomandimeve dhe […]