Day: 25 Shkurt, 2022

TAKIMI I MINISTRIT TË SHËNDETËSISË BEKIM SALI DHE ZËVENDËSMINISTRIT VLADIMIR RENDEVSKI ME GRUPET PUNUESE TË KRYETARËVE TË ODËS SË MJEKËVE DHE STOMATOLOGËVE

Në takimin e sotëm të ministrit të Shëndetësisë, Bekim Sali, e zëvendësministrit, Vladimir Rendevski, me kryetarët e Odës së Mjekëve dhe Stomatologëve, përfaqësuesit e shoqatave të mjekëve të kujdesit primar, stomatologëve primarë dhe gjinekologëve nga kujdesi shëndetësor primar, si dhe ekspertët e FSSH-së, me të cilët do të zhvillohet dialogu teknik.Në takim janë shqyrtuar disa […]

MINISTRI I SHËNDETËSISË, BEKIM SALI, E PRITI SOT NË NJË TAKIM AMBASADOREN E SHTETEVE TË BASHKUARA TË AMERIKËS, SHKËLQESINË E SAJ, ZNJ. KATE BURNES.

Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, e priti sot në një takim Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Shkëlqesinë e Saj, znj. Kate Burnes.Duke i dëshiruar mirëseardhje, ministri Sali e falënderoi Ambasadoren për mbështetjen e madhe që SHBA-ja ia ka dhënë vendit tonë në sektorin e shëndetësisë. Në takim u bisedua edhe për digjitalizimin e […]