Day: 4 Mars, 2022

MINISTRI I SHËNDETËSISË, BEKIM SALI SOT NË TETOVË MORI PJESË NË SIMPOZIUMIN KUSHTUAR TRAJTIMIT TË KANCERIT TË MUSHKËRIVE

Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali sot në Tetovë mori pjesë në simpoziumin kushtuar trajtimit të kancerit të mushkërive, e cila është mundësi e shkëlqyer për shkëmbimin e përvojave të pedagogëve dhe profesorëve të njohur nga vendi dhe jashtë vendit në fushën e kirurgjisë torakale.Në simpozium të pranishëm ishin edhe Zëvendësministri i Arsimit prof. dr Lulzim […]

ZËVENDËSMINISTRI I SHËNDETËSISË, VLADIMIR RENDEVSKI MORI PJESË NË QENDRËN HOSPIS ,SUE RAJDER NË MANASTIR.

Sot në Qendrën Hospis ,Sue Rajder në Manastir, e cila është pjesë e ISHP-së Spitalit Special për Geriatri dhe Mjekësi Paliative “13 Nëntori” Shkup, u përurua kabinet intern me spital ditor, i cili përveç kujdesit shëndetësor për pacientët e hospitalizuar , do të ofrojë shërbime shëndetësore për pacientët e tjerë duke caktuar terminet përmes sistemit […]