Day: 12 Mars, 2022

MINISTRI I SHËNDETËSISË, BEKIM SALI, SË BASHKU ME PUNONJËSIT SHËNDETËSORË DHE ODËN E MJEKËVE, SOT SHËNUAN 12 MARSIN

Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, së bashku me Zëvendësministrin dr. Vladimir Rendevski, punonjësit shëndetësorë dhe Odën e Mjekëve, sot shënuan 12 Marsin – Ditën Evropiane të ndërgjegjësimit për dhunën ndaj punonjësve shëndetësorë.- Sot ne përqendrohemi në kujdesin vetëmohues për pacientët që është vendimtar që nga dita e parë në trajtimin e pandemisë. Është e papranueshme […]