Day: 8 Qershor, 2022

SAMITI I „BALLKANIT TË HAPUR“ NË OHËR – PËRFITIMET PËR QYTETARËT PËRMES BASHKËPUNIMIT TË PËRBASHKËT

Ministri i Shëndetësisë, dr. Bekim Sali, sot po merr pjesë në Samitin e „Ballkanit të Hapur“ në Ohër.Në kuadër të samitit, liderët e rajonit e theksuan qartë rëndësinë e bashkëpunimit dhe veprimit të përbashkët, duke respektuar vlerat e Bashkimit Europian.Bashkëpunimi i përbashkët me vendet e Ballkanit do të mundësojë përfitime më të mëdha për qytetarët […]

ME MBËSHTETJE NGA KROACIA SIGUROHEN 101 MIJË DOZA TË VAKSINËS „MODERNA“

Sigurohen 101.000 doza të vaksinës Moderna, si mbështetje nga Kroacia, kjo në kuadër të ndihmës së vazhdueshme nga ky vend për të përballuar siç duhet pandeminë.“I shpreha falënderime ambasadores së Kroacisë, z. Nives Tiganj, në takimin e sotëm, ku diskutuam për sfidat e sistemeve tona shëndetësore, si dhe mundësitë për thellimin e bashkëpunimit shëndetësor mes […]