Day: 15 Qershor, 2022

ME PËRKRAHJE NGA OBSH-SË DHE USAID-IT, JANË SIGURUAR MONITORË PËR PACIENTËT, MASKA ME OKSIGJEN DHE MAKINA PËR SHTYPJE POZITIVE NË KANALET E FRYMËMARRJES (VI- RAR)

Me përkrahje nga OBSH-së dhe USAID-it, janë siguruar monitorë për pacientët, maska me oksigjen dhe makina për shtypje pozitive në kanalet e frymëmarrjes (Vi- RAR) në dy nivele, me çka në mënyrë më të suksesshme do të përballemi me virusin COVID-19. “Pajisjet biomjekësore, në vlerë prej 6.244.000 denarësh, janë siguruar me përkrahje të OBSH-së dhe […]