Day: 24 Shtator, 2022

DITA NDËRKOMBËTARE E RETINËS

Dita Ndërkombëtare e Retinës ishte arsyeja e takimit të sotëm të ministrit, Bekim Sali, me drejtorin e Klinikës për Sëmundje të Syve, prof. Hristijan Duma, me Prof. Drejtim Binën dhe me profesorin e njohur nga Greqia Miltos Balidis, me të cilët diskutuam për drejtimet e ardhshme të zhvillimit dhe aplikimit të metodave të reja bashkëkohore […]