Day: 28 Shtator, 2022

E SHËNUAN FILLIMIN E FUNKSIONIMIT TË “HEALTH HUB”

Ministri i Shëndetësisë, dr. Bekim Sali së bashku me zonjën Elizabeta Gjorgievska, bashkëshorten e Presidentit të shtetit, e kanë realizuar iniciativën për krijimin e “Health Hub” – grupi të rinjve me perspektivë dhe sot po e shënojmë fillimin e funksionimit të “Health Hub”. Me këtë rast, ne kemi nënshkruar së bashku Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet Ministrisë […]

MINISTRI SALI PATI MBLEDHJE PROFESIONALE NË QEVERINË E RMV-SË

Sot, ministri i Shëndetësisë, dr. Bekim Sali, pati mbledhje profesionale në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut, ku u organizua një debat për përfitimin e njohurive dhe sugjerimeve në lidhje me propozim-rregulloren e Listës së barnave, si dhe në përgjithësi për aspekte të tjera që lidhen me këtë listë pozitive të barnave. Kjo rregullore […]