Day: 31 Tetor, 2022

MINISTRI SALI MORI PJESË NË TAKIMIN E PUNËS SË VERIFIKIMIT TË ANALIZËS SË SITUATËS PËR INTERVENIM NË FËMIJËRINË E HERSHME

Ministri i Shëndetësisë, dr. Bekim Sali, mori pjesë në takimin e punës së verifikimit të Analizës të Situatës për intervenim në fëmijërinë e hershme, e cila u zbatua nga UNICEF-i në partneritet me Fakultetin Filozofik në Shkup dhe “RISE Institute” nga Washington D.C. Ministria e Shëndetësisë ofron mbështetje të vazhdueshme në zhvillimin e të gjitha […]