Day: 10 Nëntor, 2022

SIGUROHEN DY APARATE TË REJA TË REZONANCËS MAGNETIKE NË SPQ “8 SHTATORI”

Janë siguruar dy aparate të reja të rezonancës magnetike, me të cilat praktikisht po e formojmë qendrën e re diagnostike në SPQ “8 Shtatori”. Kjo ka qenë arsyeja e vizitës së sotme në këtë institucion nga ministri i Shëndetësisë, dr. Bekim Sali, së bashku me Kryeministrin, Dimitar Kovaçevski. Bëhet fjalë për teknologjinë më të re […]

HAPET ORDINANCA GJINEKOLOGJIKE NË SHUTO ORIZARË

Sot po hapet ordinanca gjinekologjike në Shuto Orizarë, me çka po zgjidhet një problemi afatgjatë i banorëve të kësaj komune. Kjo ishte arsyeja e vizitës së ministrit Bekim Sali në këtë ordinancë. Mjeku tashmë ka lidhur kontratë me Fondin e Sigurimeve Shëndetësore dhe këtu do të jetë gjinekologu amë për gratë nga Komuna e Shuto […]