Day: 14 Nëntor, 2022

MINISTRI SALI MORI PJESË NË MBLEDHJEN E PËRBASHKËT NDËRMJET DY QEVERIVE

Në mbledhjen e sotme të përbashkët ndërmjet qeverive të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Shqipërisë nënshkruam marrëveshje për bashkëpunim në fushën e shëndetësisë, me fokus të veçantë në digjitalizimin, këmbimin e përvojave dhe inkuadrimin e procedurave të reja diagnostike-terapeutike. Në mbledhje u iniciua thellimi i bashkëpunimit ndërmjet ISHSHS-së dhe inspektimit shëndetësor e […]