Day: 28 Nëntor, 2022

MINISTRI SALI:19 -TË AUTORIZIME PËR UT-NË

Me rastin e Ditës së Flamurit, në shenjë simbolike, ministri i Shëndetësisë, Dr.Bekim Sali i nënshkroi sot 19-të autorizime për 19 mjekë dhe profesorë të fushave të ndryshme të mjekësisë, me çka autorizohet kuadri i UT-së dhe i Spitalit Klinik të Tetovës për mentorim dhe edukim të kuadrove të rinj në 6 fusha të ndryshme […]