Day: 29 Nëntor, 2022

PACIENTI ME TRANSPLANT TË MËLÇISË NË GJENDJE TË MIRË STABILE POSTOPERATIVE

Ministri i Shëndetësisë Dr.Bekim Sali ka vizituar pacientin e parë me transplant të mëlçisë nga donatori i vdekur në vendin tonë. -Pacienti 60-vjeçar, i cili iu nënshtrua transplantit të parë të mëlçisë nga donatori i vdekur, është në gjendje të mirë stabile postoperative.Dua përsëri të shpreh falënderimet e mia të mëdha për gjithë ekipin e […]

MINISTRI SALI E HAPI KONGRESIN E STOMATOLOGJISË TË 13-të-K4

„Stomatologjia interdisciplinare – ide të reja inovative“ është tema e Kongresit të 13-të të Teknologjive të Reja K-4, të cilën e hapi ministri i Shëndetësisë, Dr.Bekim Sali. Këtë ngjarje edukative e ka organizuar Oda e Stomatologëve, me odat partnere nga Kroacia, Sllovenia dhe Bosnja e Hercegovina dhe nën kujdesin e presidentit të RMV-së, z. Stevo […]

INSTITUTI I RADIOLOGJISË SHËNOI 75-VJETORIN JUBILAR

Instituti i Radiologjisë shënoi 75-vjetorin e funksionimit të tij të suksesshëm, një periudhë ndjekjeje  të vazhdueshme të tendencave teknologjike, furnizimi me aparatura të reja dhe inkuadrimi i procedurave të reja diagnostike. – Kemi siguruar sistem mamografik më bashkëkohor me tomosintezë dhe biopsi sterotaktike, si dhe aparat me ultrazë të gjirit. Është instaluar dhe sistemi angiografik […]